www.drinasteinberg.com

Tuesday 21 October 2014

Beogradski sajam knjiga

Stara zen poslovica kaže da svakoga dana treba odvojiti dvadeset minuta za meditaciju. Sem ako ste previše zauzeti. Onda meditirajte čitav sat. Isti je slučaj sa kulturom u našoj zemlji.

Politička previranja, fudbalske utakmice koje imaju veze sa svim sem sa sportom, Nikolić, Vučić, Dačić, Vučić, Vučić, Pinkove zvezde, Pinkove zvezdice, gledanost, plastične operacije poznatih: pre i posle, Suzana Mančić od Jutjuba do Top šopa…  Onda kada se kulturi najmanje pažnje posvećuje, tada nam je kultura najpotrebnija.


Od 26. oktobra do 2. novembra ove godine održava se 59. po redu Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, jedan od najvažnijih književnih događaja kod nas. I ove godine pripremljen je bogat program, značajan broj velikih pisaca današnjice biće prisutan, i veliko mi  je zadovoljstvo što ću im se pridružiti povodom promovisanja svog prvog romana. Ukoliko želite da potpišem vaš primerak knjige, da postavite neko pitanje o Mirisu nasleđa, trilogiji ili da razgovaramo o književnosti uopšte, svratite do našeg štanda da zajedno proslavimo praznik knjige. Vidimo se tamo!



slika preuzeta sa ( http://andrewjpeterswrites.com)

No comments:

Post a Comment